Hvem er vi.....

Vi hedder Zita og Per og er født i henholdsvis 1962 og 1961.

                

Vi er forældre til 4 dejlige voksne unger og vi er endvidere velsignet med dejlige børnebørn.

Mopsene i vores liv er vores "børn" og vores helt store hobby. Det er dem vores dagligdag drejer sig om og dem vi snakker om. Ja, de fylder en hel del af vores liv efterhånden. Vi er efterhånden så miljø-skadede at næsten alt hvad der kommer ud af vores mund - handler om mops, og en stor del af vores bekendtskabskreds er lige så mopse-tossede som os selv. Udstilling af vovserne i både indland og udland, er vores helt store hobby.

Zita har haft mops siden hun var barn - Bølle og Rasmus, to dejlie mopsbrødre, født i 1970.

I år 2000, fik Per og jeg så vores første mopsepige - hun hed Tulle og siden er det blevet til lidt flere. Der sker noget "mærkeligt" med en, når man får sin første mops - man bare MŅ have en mere, og en mere og.. De er alle så ens og alligevel så forskellige. Jeg tror næppe at man finder en personlighed som mopsen, i andre hunderacer. SŅ meget personlighed i sådan en lille krop ;-)

Disse små søde "Guds" skabninger, er altid glade, de tilbyder evig troskab og kærlighed og du har altid en som forguder dig ved din side.

Vores hunde er alle søde og kærlige, og de lever et dejligt (hunde)liv, på lige fod med os andre i familien.

Zita har gennemgået DKKs Opdrætteruddannelse, Hundeholderuddannelse, samt DKK/KSS fladnæse-seminar.

Per har gennemgået DKKs Opdrætteruddannelse, samt overbygnings-uddannelsen med bl.a. jura og genetik. Per har også DKK Anatomi-kursus, samt flere handler-kurser,  hos Gerard O'shea & Hugo Quevedo og gået til til show-træning hos bla Felicia Céline Olsen, Pat Hastings seminar, samt DKK/KSS fladnæse-seminar.

Sundhed hos vores hunde har største prioritet, så derfor fodre vi vores hunde med frisk råt kød også kaldet BARF - og i perioder med Acana. Vores hunde fortjener nemlig det bedst og da vores hunde jo også får hvalpe ind i mellem, så kan vi påvirke sundheden positivt hos de efterfølgende generationer. Alle vores mops kommer ud og gå og løbe ved skov og strand, da alle hunde, uanset race, har brug for både massere af motion og oplevelser.